Lediga tjänster på Spinova

 

Kvalifikationer

  • Stor kunnighet inom moderna produktionstekniska metoder
  • God kunskap inom Lean, Six sigma och 5S
  • Erfarenhet av förbättringsarbete (Ständiga förbättringar)
  • Erfarenhet från tillverkningsindustrin, gärna som produktions- eller kvalitetstekniker
  • Kunnig inom ritningsläsning
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande är om du har erfarenhet från projektledning inom tillverkning

Vem är du?

Personligheten har stor betydelse för framgången i tjänsten. Därför ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa samförstånd och goda samarbeten. Ditt arbete är i hög grad självständigt, därför ser vi att du är initiativtagande med högt engagemang och ansvarstagande för att driva utvecklingen framåt. Att både ditt och företags arbete alltid håller högsta kvalitet är en självklarhet för dig.

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Viktor Krantz (produktionsledare, 073-35 88 500).

Förbättringsledare

Arbetsbeskrivning

Vårt småländska arv präglas av klurighet, envishet & sparsamhet. Genom att använda detta tillsammans med vår höga servicevilja, skall våra kunder uppfatta oss som marknadens mest pålitliga leverantör av fjädrar och tråddetaljer. För att vara konkurrenskraftiga krävs att vi ständigt förbättrar våra arbetsmetoder. Spinova har påbörjat en förändringsresa från verkstad till modern industri. För att ta utvecklingen till nästa steg, inrättar vi en ny tjänst som Förbättringsledare.

Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att leda och driva förbättringsarbetet i vår utveckling mot en modern industri. Du identifierar bristområden samt initierar och driver förbättringsåtgärderna. Dessa områden kan vara både högt och lågt. Du ansvarar för att leda och utveckla vårt arbete med Lean och 5S. Du utbildar våra medarbetare i Leanbaserat arbetssätt och säkerställer att förbättringsåtgärderna är väl förankrade hos ledning, fackliga förtroendemän och personal.