Lediga tjänster på Spinova

Teknikansvarig mekanikkonstruktör

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som mekanikkonstruktör hos Spinova arbetar du med konstruktion och dimensionering av fjädrar och pressdetaljer. Du ansvarar för att anpassa och synkronisera våra kunders specifikationer till våra tillverkningsspecifikationer. Du genomför även konstruktionsändringar vad beträffar kvalitetsförbättringar samt skapar kontrollplaner för att säkerställa rätt kvalitet och att slutprodukten är effektiv att producera.

Vi arbetar med såväl nykonstruktion som med kundanpassade projekt. Du är länken mellan idé och den färdiga produkten och arbetar nära våra tekniska säljare vid kundförfrågningar och nya projekt samt med produktion för att ta fram olika tekniska lösningar. Vårt designverktyg är Inventor och vi använder även datastöd vid dimensionering och analys.  
I rollen ingår även produktionsberedning vilket ger ökad variation i rollen.
Vi har vår produktion i Torsås och ser ett värde av närvaro men erbjuder en hybrid tjänst med möjlighet att delvis arbeta på distans.
Vi är ett företag som månar om samarbete och våra korta beslutsvägar ger oss stor handlingskraftighet.


Din profil

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom maskinteknik/mekanik och några års erfarenhet inom mekanisk konstruktion. Du har kunskap inom CAD och goda kunskaper inom svenska i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du även har erfarenhet inom produktionsberedning.

Som person är du analytisk, noggrann och har en god problemlösningsförmåga. Du är ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du hanterar komplexa problem och situationer självständigt och effektivt. Förändringar och utmanande situationer bemöter du med bevarat lugn och fokus. Du löser kundproblem och säkerställer kundnöjdhet samt planerar ditt arbete på ett realistiskt sätt. Samarbete är viktigt för dig och du utbyter gärna erfarenhet, information och idéer med andra.

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. 

För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Selma Sabanovic och nås på 0727120405 eller på selma.sabanovic@unikresurs.se

Johanna Hermansson och nås på 0767-24 88 34 eller på johanna.hermansson@unikresurs.se